4ª Etapa: Nova botiga/club al Carrer la Masia 28 2007-2015

A mitjans del any 2007 la botiga Cric Crac va tornar a canviar d’ubicació passant a la que té ara en la actualitat al carrer de la Masia, 28 de ODENA ( a la entrada de Igualada), on disposa de molt més espai per gestió de curses del club.

Les instal·lacions inicialment disponibles son distribuïdes en 2 plantes, 1 pista carrera de 6 carrils replica del circuit del  Jarama, una pista ninco de 6 carrils, i 5 trams de rallyslot. Aquestes permeten fer curses de tot tipus a mes de obrir al públic moltes mes hores.

Al 2010 es va fer una remodelació del club, es construeix una pista Concept de fusta de 6 carrils a la planta inferior, junt amb una pista de 4 carrils Ninco i es va moure la pista 6 carrils Carrera a la planta superior, junt també amb un nou circuit de fusta de 4 carrils Concept Dynamic (un nou concepte de pista ) i mantenint els 5 circuits de Rally-Slot. Al tornar a tenir la pista de fusta les competicions 1:24 tornen a l’activitat habitual al club de la botiga, combinant els calendaris amb les curses que se segueixen disputant al local del Tim Comarca.

El 2014 arriba una altre remodelació, s’elimina la pista Ninco de 4 carrils i ampliem el circuit de fusta de 6 carrils i a la planta superior es van deixar 3 circuits de Rally-Slot i es va muntar un circuit de plastic Ninco de 4 carrils.

Els Campionats d’España individuals se segueixen disputant contínuament en les instal·lacions de Cal Carner de Igualada.  a partir de 2011 es creen les WES , les curses de 24h internacionals : una a escala 1/32 amb 4 pistes de plastic de 8 carrils i una segona a escala 1/24 amb pistes de fusta Concept de 8 carrils.