2ª Etapa: "El Zulo", Carrer Milà i Fontanals #17 1990-2003

Al voltant de l’any 1990 es va desmuntar el circuit de 10 carrils que estaba en el Big Ben i es va muntar en el nostre nou local del Club, al carrer Milà I Fontanals, 17 baixos, en que també hi varem muntar un circuit de Scalextric de 4 carrils.

El Club, llavors anava intercalant curses en el circuit de fusta i en el de Scalextric. En el de fusta es feien curses dels Esports Europa 1/32 i es va començar a fer a escala 1/24 amb cotxes Gr.15 amb ales i FlexiCars de chasis estampats, però sempre amb carrosseries de Lexan, aquest circuit de fusta se li van instal·lar uns transformadors que donaven 20 Ampers.

En aquest circuit s’hi van celebrar els primers campionats de Espanya de Slot, l’ any 1990, fins l’any 1991, sempre amb els cotxes de Esports Europa 1/32 i els 1/24, en la que participaven pilots de Catalunya Madrid,  Saragossa, Pais Basc, Pais Valencià, va ser les millors èpoques del Slot Pur de velocitat a Espanya, sota la influencia dels americans i europeus. D’aqui van sortir pilots reconeguts internacionalment i que alguns encara competeixen en l’ actualitat.

Al mateix temps en aquest local del Club, es feien competicions al circuit d’Scalextric amb els cotxes de l’ època, sempre de la marca Scalextric i que hi venien pilots de arreu de Catalunya. A mitjans de anys 90, un cop la marca NINCO va ser disponible, es va muntar un nou circuit de 6 carrils amb material NINCO. Es va seguir fent competicions sota el nom Club Mini Classics fins ven entrada la dècada del 2000.

A finals del any 1996 es va substituir el circuit de fusta 10 carrils existent per una de nova pista de fusta Concept de 6 carrils, ja que les noves categories que arribaven es necessita un circuit mes especific per model-cars amb una major distància entre carrils i menys llarg. També en el local és van començar a muntar circuits de Rally-Slot en que s’hi van celebrar diversos campionats.

A principis dels anys 90 es va començar a viatjar a curses internacional per a coneixer altres estils de competicions. L’any 1992 dos socis del Club varem estar seleccionats per competir en el campionat de Europa de Carrera: el Joan Basas i Bernat Basas (Pare i Fill). La selecció es feia en unes competicions dins un camió que portava un circuit de Carrera i es feien curses de selecció a diferents ciutats de Espanya i de l’estranger. La competició final es va fer a la ciutat alemanya de ESSEN en el Estand que tenia Carrera dins una fira del Automòbil que s’hi celebrava. El Bernat Basas amb 11 anys  va quedar campió de la categoria infantil guanyant al favorit francès també de 11 anys que era el favorit i El Joan Basas va quedar sots-campió darrera al gran campió francès Gerard Caupene.

Els anys 94,95,96 Es van ser de gran aprenentatge de un nou moviment que començava. el PLA.FIT, fabricant japonès de chassis metàlics modulars, durant els estius d’aquest anys es va assistir a una gran quantitat de curses a Alemanya en diferents clubs per entendre com funcionaven y portar-ho a España en els següents anys. Els quals van ser acceptats ràpidament i es va estendre a tots els clubs existents.

A partir del 1996 es va instaurar el “Campionat de Espanya de Scalextric i Slot”. Al maig del any 1996,  el Club Cric-Crac junt amb la colaboració d’altres clubs va organitzar el primer d’aquest campionats multi escala i multi categoria en els locals del Poble Espanyol de Barcelona. Aquí es reunien per primer cop a l’historia competicions de quasi totes les categories de Slot i de Scalextric existents: Rally-Slot, velocitat 1/32 i 1/24  i fins i tot curses de Dragsters. Aquest campionat encara segueix sent avui en dia la reunió anual del mon de l’slot.