3ª Etapa: "La nova botiga al Carrer Sant Joan Baptista" 2004-2007

L’any 2003 es va trasladar la botiga Cric Crac de la historica C/Alba, 5 al carrer de Sant Joan Baptista, 79 on s’hi va muntar un circuit nou de fusta de 4 carrils , preparat per el sistema digital DAVIC en que es feien competicions diverses, però el sistema digital no va prosperar degut a la complexitat seva, molt artesà en aquells moments. El club també comptava amb  una recta per fer curses de Dragsters, i una segona pista de plastic de la marca Carrera de 4 carrils.

El club encara disposava de les instal·lacions del club “Zulo» del C/Mila i Fontanals, 17” fins a temporada  2006. En aquest local i a partir del 2005 es va començar a gestar el que seria un nou Club ben conegut per tothom: el “Tim Comarca” on va començar fent curses de Rally-Slot i Plafit 1:24. A partir del 2007, i degut a les necessitats d’un espai mes adequat i condicionat per acollir curses mes importants, amb el suport dels socis fundadors es mou el club al poligon d’igualada on es va llogar un local per muntar-hi un gran circuit de fusta de 6 carrils, anomenat “la Catedral”. Un cop inaugurat aquest nou club es deixa el Zulo del C/Mila i Fontanals definitivament i Cric Crac Slot Club va anar deixant de fer algunes de les competicions per donar suport al “Tim Comarca”.  Aquest club encara està en funcionament y ple d’activitat social i  la pista feta segueix sent una referencia dins el mon de l’Slot a Catalunya.

Una altre fita i efemèride d’aquesta etapa i del club va ser la organització i celebració d’una cursa de 24 hores amb Sistema Digital l’any 2005 en el Hotel Ciutat de Igualada en que varen participar 18 equips al mateix temps, primera vegada a Espanya que es celebrava una cursa amb Sistema Digital. Es va muntar en un circuit de fusta de la marca Concept System en que si va fer els canvis de carril oportuns sota el sistema digital francès anomenat DAVIC, i que encara es fan curses actualment a França.